Szobalány, takarító állás Németországban

A takarító, szobalány Ausztria egyik felkapott munkája, de Németország jobb választás lehet! A szobalány munka Ausztria esetében gyakran szezonális, amely csupán a síszezonra koncentrálódik, és sok esetben akkor sem a megfelelő bérezés mellett. A Max-Service ezzel szemben hosszútávú szobalányi és takarítói állásokat biztosít Németország területén, korrekt fizetésért. Ha szállodai munka külföldön a kérdés, akkor Max-Service a válasz!

Amennyiben szívesen lenne takarító, szobalány Németország területén, kattintson a “Jelentkezési lap kitöltése” gombra, és töltse ki az űrlapot!

Jelenleg Németországban Bayern tartományban, Münchenben és környékén, továbbá Ulmban és környékén hotelekbe, szállodákba, panziókba keresünk, rendszerető, megbízható, önmagukra és a munkájukra igényes munkatársakat. A német nyelvtudás nem feltétel, de mindenképpen előny. Ugyanígy előny bármilyen korábbi szállodai munkatapasztalat, vagy angol nyelvtudás.

Ezek az állások ideálisak olyan intelligens, diplomás, a német nyelvet tanulni szándékozó fiataloknak, akik jelenleg még nem rendelkeznek önálló munkavégzésre alkalmas német nyelvtudással. Ezt egy hotelben végzett munka mellett megszerezhetik, ahonnan ezt követően továbbléphetnek kvalifikáltabb állásokba.

Nem szezonális munkát kínálunk, hanem folyamatosan, egész évben betölthető főállásokat, akár több évi kint tartózkodási lehetőséggel. Az Ausztriában elérhető nettó kereseteknél lényegesen magasabb kereseti lehetőséggel, normál munkaidő beosztás keretében. Mindezen túlmenően a szállás költséget és a munkába járás költségeit is térítjük.

Töltse ki kérem a jelentkezési lapot, szívesen segítünk Önnek állást találni Németországban: