A honlapunkon elérhető regisztrációval / jelentkezési lapok kitöltésével benyújtásával Ön, mint jelentkező kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Max-Service Kft. az Ön által a regisztráció / jelentkezési lap kitöltése és benyújtása során megadott személyes adatait teljes körűen kezelje.

Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hogy az adatkezelés célja külföldi munkavállalás, munkaerő közvetítés, illetve munkaerő kölcsönzés, annak alapja pedig az Ön és a Max-Service Kft. között a jelen regisztrációval / jelentkezési lap kitöltésével, benyújtásával létrejött szerződés.

Tudomásul veszi továbbá, hogy az adatok kezelésére és feldolgozására a Max-Service Kft. munkatársai jogosultak, az adatkezelés ideje – a munkaerő közvetítés, kölcsönzés céljának megfelelően – határozatlan. Az adatokat a Max-Service Kft. munkatársai ismerhetik meg.

Tudomásul veszi, hogy Ön kérheti saját személyes adatai pontosítását, frissítését és törlését.

A fentiek bármelyikére vonatkozó kérelem az alábbi elérhetőségeken nyújtható be:
Cím: Max-Service Kft. 1525 Budapest, PF. 14.
E-mail: info@max-service.eu

Tudomásul veszi, hogy jogai megsértése esetén jogosult tiltakozni a jogszabályba ütköző adatkezelés ellen (a Max-Service Kft.-nél a fenti elérhetőségek bármelyikén), illetve jogosult a jogai érvényesítése érdekében bírósághoz, vagy az adatvédelmi biztoshoz fordulni.

Töltse ki kérem a jelentkezési lapot, szívesen segítünk Önnek állást találni Németországban: