Cégünk egy Magyarországon és Németországban működő vállalkozás. Németországban Niedersachsen szövetségi államban Peine-ban kínálunk munkalehetőséget. Sokak számára vonzó lehetőség egy CNC-esztergályosi, vagy marósi állás Németország területén – a Max-Service évek óta segít, hogy ezek az álmok valóra váljanak.

Amennyiben CNC esztergályos, CNC forgácsoló, CNC programozó munka érdekli Németország területén jelentkezzen most!

Megbízható, szakmailag felkészült munkatársak jelentkezését várjuk. A német nyelvtudás, németországi munkavégzési tapasztalat előny, de hiánya nem feltétlenül kizáró ok a munkavállalás lehetőségénél. Legfontosabb az állás betöltésénél megjelölt szakmai feltételek megléte. Munkatársaink magyarországi munkáltató olyan bejelentett, főállású munkatársaivá válnak, akiknek németországi munkavégzésre is érvényes társadalombiztosítási fedezetük lesz.

CNC esztergályos munka Németország
CNC programozó munka Németország
CNC forgácsoló munka Németország
CNC marós munka Németország

A németországi munkavégzés főbb jellemzői:

A munkáltató vállalkozás külföldi munkavállalási helyein jellemzően az alábbi munkavégzési körülményeket biztosítja az adott munkahely és létszámnak is megfelelően:

  • elérhető jövedelem: szakképzettségtől, szakmától és teljesítménytől függően1,680-2.400 EUR/hó nettó fizetés
  • a munkavégzés két műszakban történik: 6-14 és 14-22 óráig.
  • a külföldi tartózkodás idején folyamatos támogatást nyújtunk az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában, vagy a szükséges ügyintézésben
  • a külföldi munkavégzés teljes adminisztrációját lebonyolítjuk, munkatársainktól mindössze a személyes dokumentumok hiánytalan biztosítását kérjük
  • lakás bérleti lehetőséget biztosítunk a munkahely közelében.

Hazautazás egyeztetett időnként az elvégzendő feladatok és a szabadságok együttes figyelembe vételével tervezhető. A távolság Budapesttől 1000 km.

Tehát Önnek külföldi CNC-esztergályos, CNC-marós vagy CNC programozó munkája közben nem kell foglalkoznia az adminisztrációs feladatokkal, ezt cégünk teljes körűen intézi.

A következő szakképzettséggel várunk jelentkezőket:

CNC állás Németország

Programozni képes CNC marósokat, esztergályosokat keresünk:

A munkavégzés helye: Németország
Munkaidő: teljes munkaidő, túlórák lehetségesek, kereset nettó 1680- 2400 EUR/ hónap programozói, szakmai tudástól függően, szállást a munkahely közelében biztosítunk.

 

Feladatkör, kompetenciák és felelősség Akiket keresünk, azok gyakorlattal rendelkező CNC-programozók Haas, Heidenhain, Mazak, Siemens, FANUC vezérlési ismeretekkel.

CNC esztergályos munka Németország
CNC forgácsoló munka Németország
CNC marós munka Németország
CNC programozó munka Németország

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

 

Elfogadható végzettség középfokú végzettség érettségivel,
vagy anélkül OKJ-s végzettség
Ismeretek Beszélt nyelvek:
Német nyelv – minimális elvárás az alapszókincs ismerete, egyszerű korlátozott társalgási szint
Elvárt tapasztalat Szakmai tapasztalat években: 3-5
Készségek és személyes tulajdonságok Önálló munkavégzés, új termékekhez szükséges program és technológia véglegesítése.
CNC megmunkálást technologizálni is képes munkavállalók jelentkezését várjuk.CNC-programozás közvetlenül a gépen, nem vektor programmal számítógép segítségével.
Nullpont felvétel, szerszámbemérés, munkadarab felfogás, programok behívása, futtatása, korrekciózás, ellenőrzés képessége.
Gépi forgácsoló: eszterga, maró, köszörű előképzettség szükséges.

 

A CNC állás Ausztria területén is vonzó lehet (CNC Ausztria), Németország azonban több és jobb lehetőséget kínál Önnek, ráadásul a távolságbeli különbség is elenyésző.

Töltse ki kérem a jelentkezési lapot, szívesen segítünk Önnek állást találni Németországban: