Jelentkezési lap kitötése:
Kérjük keresse meg azt az üzletágat, állást, ami érdekli és amely kiírt feltételeinek képzettségben, szakmai tapasztalatban megfelel. Kattintson a “Jelentkezési lap kitöltése!” feliratra, válassza ki a megfelelő jelentkezési lapot és írja be az ott kért adatokat. A jelentkezési lapon vannak kötelezően kitöltendő adatok, amelyekhez mindenképpen be kell írni „valamit”(!) és olyan kérdések, amelyekre nem kötelező válaszolni, de higgyék el az Önök érdekében érdemes rászánni az időt a nem kötelező kérdések lényegretörő válaszokkal való kitöltésére is, mert ezzel későbbi problémákat előzhetünk meg.

Fénykép feltöltése, fényképes önéletrajz
A fénykép feltöltése sem kötelező, de az is egyértelműen előny. Illetve a házi ápolói állásoknál a fénykép megadása, fényképes önéletrajz feltöltése, vagy emailben való átküldése nélkül nem is tudunk állást biztosítani. A mosolygós fénykép szintén óriási előny!!!

Több információ, biztosabb álláslehetőség
A kitöltött jelentkezési lapot, rászánva a szükséges időt, figyelmesen elolvassuk és kategóriákba soroljuk. Minél több információnk van egy-egy jelentkezőről a kérdezett területeken, annál pontosabban, gyorsabban tudjuk eldönteni, hogy tudunk-e megfelelő állást biztosítani.

Megadott adatok bizalmas kezelése
A megadott adatokat minden esetben bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, megkeresést emailben vagy telefonon a regisztrációt követően kizárólag csak a Max-Service Kft-től kaphat.

Nyelvtudás, nyelvtanulás:
A nyelvtudás
 megfelelő, megpályázott álláshoz szükséges szintje nagyon fontos!! Azt, hogy mi a szükséges szint „művészet” előre elbírálni és dönteni róla :) . Ugyanis nagyon sok mindentől függ. Függ pl. a megpályázott állás jellegétől – orvosnak, felszolgálónak mindenképpen beszélgetnie kell a munkahelyén a páciensekkel és ügyfelekkel. De egy olyan felszolgálónak, aki csak reggelit és vacsorát szolgál fel egy szállodában, annak nem kell olyan szinten folyékonyan beszélnie, mint egy a la carte étteremben felszolgáló társának. Alapvetően kiindulhatunk abból, hogy kb. ugyanazt kell tudni németül, mint itthon a megpályázott álláshoz hasonló magyar munkahelyen, a baráti csevegést leszámítva. Persze mindig óriási előny, ha valaki csevegni is tud a munkatársaival, mivel teljesen más szinten tud beilleszkedni az új munkahelyén.

Azt tanácsoljuk, hogy mindenki tanuljon itthon németül, mielőtt kimegy, vagy pályázik egy állásra. Inkább tanuljon egy-két hónappal tovább, minthogy előbb jelentkezzen, akár ki is menjen és ott derüljön ki, hogy ez a tudás nem elégséges a betöltendő munkakörhöz. Nyelvtanfolyam, magántanár ebben Önöknek kell választani, pénzügyi lehetőségektől, rendelkezésre álló szabadidőtől és a helyi lehetőségektől függően. Úgy gondoljuk, hogy nincsen ennél jobb befektetés, ha valaki komolyan gondolja, hogy Németországban akar dolgozni. Fél év intenzív tanulás után az állások többsége betölthető, mindegyik, ha leteszik a B2-es nyelvvizsgát! Fél év anyagi és idő befektetés és máris 8-12 EUR / óra nettó fizetésre lehet szert tennikorszerű, jól szervezett munkahelyeken.

Fényképes önéletrajz, mosolygó fényképpel:
Óriási előny jelent, de kezdésnek elég, ha pontosan, részletesen kitöltötte a jelentkezési lapot és feltöltötte a fényképét!!

Állásinterjú:
Az állásinterjún szóban ellenőrizzük a német tudást, kérdezünk az elvégzett iskolákról és az előző munkahelyekről. Néha a külföldi partnerünk telefonos interjú keretében is megkérdezi Önt, ebben az esetben természetesen előre szólunk ennek lehetséges időpontjáról.

Dokumentumok:
A szükséges dokumentumokat itthon lemásoljuk és szükség esetén le is fordíttatjuk. Önnek arra kell figyelnie, hogy az útlevele és személyi igazolványa is érvényes legyen, mert mindkettő szükséges lehet. A magyar TAJ kártya alapján ki kell váltani egy nemzetközi TAJ kártyát is utazás előtt.

Nincs közvetítői, regisztrációs, vagy adminisztrációs díj, mint egyes más ügynökségeknél

Nem kérünk regisztrációs, vagy közvetítési díjat, de számolni kell a kiutazási költséggel, mivel az első fizetést, valamint a kiutazás költségét a tárgyhót követő hónap 10.-12.-e között folyósítjuk. A szállást munkáinkhoz ingyenesen biztosítjuk. Ezért rendelkezni kell alaptőkével (200-300 EUR között) az elinduláshoz.

Utazás:
Házi ápolóknak a különféle telekocsi szolgáltatókat ajánljuk az utazáshoz, akik háztól-házig szállitják az uasokat.

Más állásainknál előnyt jelent, ha valaki saját kocsival rendelkezik, de jellemzően nem kizáró ok a gépkocsi hiánya.

Töltse ki kérem a jelentkezési lapot, szívesen segítünk Önnek állást találni Németországban: