Cégünk egy Magyarországon és Németországban működő vállalkozás. Tevékenységünk elsősorban a házi ápoláshoz, egészségügyhöz  és a fémiparhoz kötődik.

Házi ápolásban elsősorban külföldi háziápolásban már gyakorlattal és a munkavégzést lehetővé tevő német nyelvismerettel rendelkező jelentkezőket várunk.

Az egészségügyben, olyan egészségügyi szakképzettséggel jelentkezőket keresünk, akik rendelkeznek minimális német nyelvtudással is és hosszú távon német egészségügyi intézményben szeretnének főállásban dolgozni. Nekik első ütemben házi gondozói lehetőséget biztosítunk, ahol megszerezhetik a B2-es nyelvvizsgához szükséges német nyelvtudást és munkavégzés közben honosíthatják Németországban a magyar diplomájukat.

Honosított diploma és német nyelvvizsga birtokában pedig 8 órás főállást tudunk nekik biztosítani Németországban a szakterületükön kórházban, egészségügyi intézményben és idősotthonban.

Megbízható, szakmailag felkészült munkatársak jelentkezését várjuk. A német nyelvtudás, németországi munkavégzési tapasztalat előny, de hiánya nem feltétlenül kizáró ok a munkavállalás lehetőségénél Munkatársaink olyan bejelentett, főállású munkatársaivá válnak, akiknek németországi munkavégzésre is érvényes társadalombiztosítási fedezetük lesz.

 A németországi munkavégzés főbb jellemzői:

A munkavállalás házi ápolóként területileg  Baden-Württemberg területén Stuttgart környékén valósulhat meg.

Házi ápolók:

o   elérhető jövedelem 1000 – 1300 EUR nettó havonta, plusz utazási költségtérítés, plusz teljes ellátás a gondozott személy ingatlanában.

o   a külföldi tartózkodás idején folyamatos helyszíni támogatást nyújtunk az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában, vagy a szükséges ügyintézésben

o   a külföldi munkavégzés teljes adminisztrációját lebonyolítjuk, munkatársainktól mindössze a személyes dokumentumok hiánytalan biztosítását kérjük

o   Lakáslehetőség: Házi ápolásnál jellemző az alkalmazó családnál való állandó ott lakás, természetesen saját önálló lakrészben, szobában.

Hazautazás egyeztetett időnként tervezhető, jellemző az egy-két hónap munka – egy hónap pihenés

 

 

Az ipari területeken azaz az alkatrész-, részegység-, gépgyártásban várjuk programozói tudással rendelkező CNC-esztergályosok és CNC-marósok jelentkezését.

 

Cnc-programozóknak Hannover mellett Peine-ban tudunk munkalehetőséget biztosítani.

A munkáltató vállalkozás külföldi munkavállalási helyein jellemzően az alábbi munkavégzési körülményeket biztosítja az adott munkahelytől:


CNC-programozók:

o   elérhető jövedelem havi nettó 1700-2400 EUR nettó.

o   a munkavégzés két műszakban történik: 6-14 és 14-22 óráig.

o   a külföldi tartózkodás idején folyamatos helyszíni támogatást nyújtunk az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában, vagy a szükséges ügyintézésben

o   a külföldi munkavégzés teljes adminisztrációját lebonyolítjuk, munkatársainktól mindössze a személyes dokumentumok hiánytalan biztosítását kérjük

o   Lakáslehetőség: lakás lehetőséget biztosítunk a munkahely közelében .

o   Hazautazás egyeztetett időnként az elvégzendő feladatok és a szabadságok együttes figyelembe vételével tervezhető.

Töltse ki kérem a jelentkezési lapot, szívesen segítünk Önnek állást találni Németországban: