Autószerelő munka Németországban

Az autószerelő, karosszéria lakatos és autófényező munka Németországban sokkal megbecsültebb, és jobban fizető pozíció, mint Magyarországon. Amennyiben autószerelőként, karosszéria lakatosként szeretne elhelyezkedni, Önt várja sok állás Németország területén is.

Jelenleg elsősorban Baden-Württemberg, Bayern, Hessen szakszervízekbe keresünk több éves szakmai gyakorlattal rendelkező autószerelő, karosszéria lakatos, autófényező szakembereket, elsősorban önálló munkavégzésre alkalmas, vagy fejleszthető német nyelvtudással. Megbízható, önálló munkavégzésre, Magyarországtól, családtól való időleges távolságot elviselni képes munkatársak jelentkezését várjuk. A német nyelvtudás, németországi munkavégzési tapasztalat előny, de hiánya nem feltétlenül kizáró ok a munkavállalás lehetőségénél. Legfontosabb az állás betöltésénél megjelölt szakmai feltételek megléte, tanulékonyság, alkalmazkodási képesség. Munkatársaink a Max-Service olyan bejelentett, főállású munkatársaivá válnak, akiknek németországi munkavégzésre is érvényes magyar társadalombiztosítási fedezetük lesz.

A németországi munkavégzés főbb jellemzői:

A munkáltató vállalkozás külföldi munkavállalási helyein jellemzően az alábbi munkavégzési körülményeket biztosítja az adott munkahely és létszámnak is megfelelően:

· elérhető jövedelem: szakképzettségtől, szakmától és teljesítménytől függően 1,680-2.000 EUR/hó nettó fizetés

· a munkavégzés a külföldi megbízó munkarendjéhez, és munkahelyi feltételeihez igazodik, ami nem zárja ki a több műszakban való munkavégzés lehetőségét sem.

· a külföldi tartózkodás idején folyamatos támogatást nyújtunk az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában, vagy a szükséges ügyintézésben

· a külföldi munkavégzés teljes adminisztrációját lebonyolítjuk, munkatársainktól mindössze a személyes dokumentumok hiánytalan biztosítását kérjük

· térítésmentes lakás lehetőséget biztosítunk a munkahely közelében (a lakás rezsiköltségét meg kell téríteni).

· A munkába járáshoz kapcsolódó üzemanyagköltséget a külföldi lakóhely és a munkahely között megtérítjük. Ezzel összefüggésben a lakóegységekhez igazodóan esetenként szükség van saját gépjármű használatára.

Hazautazás egyeztetett időnként az elvégzendő feladatok és a szabadságok együttes figyelembe vételével tervezhető. Az utazásra a munkavégzés helyszínétől függően eltérő időket kell kalkulálni.

Önre is vár egy autófényező vagy autószerelő mester munka Németországban

Töltse ki kérem a jelentkezési lapot, szívesen segítünk Önnek állást találni Németországban: