Szakács és felszolgáló

Felszolgáló vagy szakács lenne Ausztriában? Németország jobb választás lehet! A pincér és szakács állás Ausztria esetében gyakran szezonális, amely csupán a síszezonra koncentrálódik, és sok esetben akkor sem a megfelelő bérezés mellett. A Max-Service ezzel szemben hosszútávú felszolgálói és szakács állásokat biztosít Németország területén, korrekt fizetésért.

Amennyiben szívesen lenne szakács, felszolgáló vagy konyhai kisegítő Németország területén, kattintson a “Jelentkezési lap kitöltése” gombra, és töltse ki az űrlapot!

Ugyan konyhai kisegítő Ausztria területén is lehetne, tapasztalataink szerint Németország jobb fizetéssel és korrekt, hosszútávú munkákkal várja a magyarokat.

Jelenleg Németországban Bayern tartományban, Münchenben és környékén, továbbá Ulmban és környékén éttermekbe és vendéglátóipari létesítményekbe keresünk, szakképzett, értékelhető szakmai gyakorlattal rendelkező szakácsokat, felszolgálókat, önálló munkavégzésre alkalmas német nyelvtudással.
Nem szezonális munkát kínálunk, hanem folyamatosan, egész évben betölthető főállásokat, akár több évi kint tartózkodási lehetőséggel. Az Ausztriában elérhető nettó kereseteknél lényegesen magasabb kereseti lehetőséggel, normál vendéglátóipari munkaidő beosztás keretében. Mindezen túlmenően a szállás költséget és a munkába járás költségeit is térítjük.

Töltse ki kérem a jelentkezési lapot, szívesen segítünk Önnek állást találni Németországban: